Meny
 
MER OM OSS
Bedriften LightSwim ble laget i 2021 der målet var å hjelpe så mange som mulig med å oppnå sine mål i svømmeidretten. Vi mener dette kan gjøres best med å tilby et tilbud man sent kan si nei til.

Vi skiller oss ut der vi stiller med det beste teamet av instruktører og trenere vi vet kan hjelpe deg med å nå dine mål. Alle våre ansatte i LightSwim har flere års erfaring med svømming, der flesteparten har medaljer både nasjonalt og internasjonalt. Mange av de ansatte har også hatt trenere som tidligere har jobbet med de største profilene i norsk svømming. De har fått tett oppføling av både olympiatoppen og NSF, som har gitt dem store fordeler på veien. Alle ansatte har tidligere jobbet som svømmeinstruktører for andre klubber eller bedrifter, der kunnskapen om å lære bort svømming er stor. Alle ansatte i LightSwim stiller også med livredningsprøven og er opptatte av sikkerhet, der de vil at man skal føle en trygghet med dem i vann.

Vi stiller også med noen viktige hovedmål for vår bedrift. Disse hovedmålene er noe vi forholder oss til hver dag og virkelig står for å gjøre en forandring på. Hovedmålene håper vi at alle våre kunder har oppfylt etter at de har vært med oss.


Våre hovedmål:

- Få deg som enkeltperson eller gruppe til å føle deg trygg og komfortabel i vann.
- Hjelpe skoleelever med å få en ordentlig svømmeopplæring som gir dem en glede inn i svømmeidretten.
- Forandre befolkningens skrekktanker og fobier i vann.
- Få alle til å sitte igjen med en følelse av at de har oppnådd noe stort, og for mange også banebrytende.
- Hjelpe alle med å forbedre sin teknikk i svømmingen på best mulig måte.
- Hjelpe atleter i alle idretter med å forbedre deres svømming inn i konkurranser.

 
Alle har rett til en sikkelig svømmeopplæring, og retten til å føle seg trygg i vann!