Meny
 
SKOLESVØMMING
Lightswim tilbyr også hjelp med skolesømming. Vi gir tilbudet for å hjelpe skoler med å få en bedre oppfølging av barna på skolesvømmingen. Skolesvøm tilbudet vårt følger med flere goder der vi følger opp alle elever med kartlegging og oppdatering på elevenes fremgang i vannet til både skolen og NSF (Norges Svømmeforbund). Vi setter det som en prioritet at alle skoleelever klarer kravet om å svømme 200 meter når de går ut av barneskolen. Vi følger svømmeforbundets oppsett, og er fleksible når det kommer til tid satt opp. Om dere ønsker mer informasjon om våre instruktører og deres meritter så er det bare å trykke seg inn på «Trener»-lenken i menyen.

Våre krav og goder:

- En instruktør pr.10 elever. Der fokuset vårt på kvalitet for elevene er det viktigste, og ikke minst grunnet sikkerheten i vann.
- En liste over alle elever som deltar på svømmeopplæringen. Vi får satt dem opp i vårt skjema og kartlagt deres fremgang i vannet. Dette skjemaet blir også sendt til skolene på slutten av opplæringen for elevene og de vil da få et bilde på hvordan svømmekuresene har gått. I tillegg vil denne rapporten sendes inn til NSF, der de holder statistikk på elevenes fremdrift i vann.
- Dere vil som skole få månedlige rapporter av oss på hvordan fremdriften på elevene har vært, og hvordan vi opplever det med elevene i vann.
- Vi er fleksible på både tid og sted opplæringen blir hold for elevene.Avbestilling:
Avbestilling må skje 24 timer før kurset starter, ellers vil skolen bli belastet for kurset.

Mer info:
For mer informasjon om skolesvømming, kontakt Daniel Farahani (+47 47187918) eller lightswim1@gmail.com.